Pengikut Setia

Saturday, 7 May 2011

siapa saya adalah hak saya!

Photobucketa past few days,,,,,, a little bit of messy around, sweetnes a little bits,,,, WELL THAT IS A LIFE!

Memang kehidupan saya penuh dgn cabaran.... biasalah orang bukan boleh terima kita seadanya.... dan setiap orang tidak akan faham kita siapa?

Disini saya ingin menegur la sikap segelintir pihak yang suka mengadili orang tanpa mengetahui pekara sebenar... cuba kamu fahami masalah orang,,, cuba kamu selidiki masalah yang dihadapi,, bukanya membuat keputusan bedasarkan keputusan diri sendiri....

banyak masalah di IP nie saya lalukan bagai angin sahaja, ia la, kalau saya layan semua pandangan orang terhadap saya, kamu rasa saya boleh hidup? boleh seceria siapa saya sekarang???

Saya meletakan setiap hari merupakan satu cabaran, apabila saya berada dimata masyarakat, saya diadili,,, i dont care what people say,,, HELLOOOOOOOOOOOOOO..... I LIVE THE WAY I WANT !!!

Bagi setiap orang yang suka mengadili orang lain tanpa usul periksa..... TOLONG CERMIN DIRI ANDA, SELAGI KAMU BEGELAR MANUSIA, ANDA SIAPA UNTUK MENGADILI SAYA, SELAGI KAU BEGELAR MANUSIA ANDA TIDAK LAYAK SEBESAR ZARAH PUN UNTUK MENENTUKAN KEHIDUPAN ORANG LAIN..... TAHU KENAPA??????? kerana anda juga insan yg pasti ada kekurangan......... MENEGUR SAJA??? sory kids KAMU TIDAK LAYAK!!!!

Saya masak dengan peranggai budak2 yang sedang cuba untuk bernafas dalam lumpur,,,,, buat entri post d blog yg kontrovesi,, trip2 hebat, tapi takut,,, berani bercakap dalam gelap menyauarakan pandangan di belakang namun JIKA ANDA TIDAK PUAS HATI DENGAN SAYA!!!!! JUMPA DEPAN2......

saya tulis entri nie sebab dlm masa beberapa hari nie saya banyak berfikir.... jika tidak diliuahkan, memang saya akan belasah orang itu( i swear i do)

ONE WORDS TO YOU STUPID KIDOS!
BANGSAT!!!!
anda memang cukup layak digelar begitu

OH kau minta maaf kan d inbox facebook saya?????? memang saya maafkan TAPI saya TIDAK IKHLAS!!!!!.....

HIDUP ANDA SEDANG DIPERHATIKAN SEKARANG!!!!!!!!! DAN BILA2 MASA SAHAJA, HIDUP ANDA AKAN HANCUR,,,, SAYA TAK BERANI NAK IMAGINASIKAN IA BAGAIMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U WILL KNOW HOW BITCH I AM.....

ps: saya juga manusia, ada baik dan buruknya..... jika anda baik terhadap saya,,, saya mungkin teman terbaik pernah anda kenal (i promise) dan jka anda mahu mencuba utk nampak sisi buruk saya.... U ARE DOOMED!