Pengikut Setia

Tuesday, 15 November 2011

TIDAK KU SANGKA, KEJAM SANGAT KALIAN!

PhotobucketHOLA U OLSSS,,, SEHARUSNYA BLOG INI DITULIS BAGI MENGELAKAN KEMARAHAN AKU MELETUP DENGAN MANUSIA, CARA TERBAIK ADALAH DENGAN MENULIS BLOG,, LUAHAN PERASAAN

MARAH, DIKHIANATI, DIPERSENDAKAN, DITIKAM DENGAN KEJAM, ITULAH PERASAAN BILA AKU DAPAT TAHU TENTANG LIST NAME PENEMPATAN PRAKTIKUM.

BEGINI: AKU ADA KAWAN, DULU PERNAH MENJADI KAWAN BAIK, TAPI KAMI ADA MASALAH SEHINGGA DIA MENJADI EX BESTFRIEND AKU, SEMUA TU CERITA LAMA, SAYA DAPAT MOVE ON DARI KISAH KAMI, SAYA DAPAT MEMBUKA LEMBARAN BARU DALAM HIDUP, TUHAN MAHA KAYA, BUKAN MENYESALI ATAU MENYALAHKAN TAKDIR KAMI PERNAH BERKAWAN NAMUN BIASALAH SEDANGKAN SETIAP PERHUBUNGAN ITU AKAN MESTI DILANDA BADAI. PENGAJARAN BUAT SAYA DLM HIDUP BERSAHABAT. TIDAK AKU SESALI PERTEMUAN KITA DAN SEKELUMIT TIDAK KECEWA DENGAN TERPUTUSNYA IKATAN SAHABAT YANG DIBINA, IM MOVE ON NOW.

TAPI BUKAN ITU MASALAH YANG DIHADAPI, ITU KISAH LAMA KAMI, TAPI INI KISAH PIHAK LAIN YANG INGIN MELIHAT DRAMA PERMUSUHAN INI DILANDA BADAI HEBAT, MENGHANGATKAN LAGI BARA2 API DENDAM YANG SAYA PERCAYA SEPARUH DARINYA SUDAH MENJADI ABU, NAMPAKNYA ADA ORANG TIDAK SENANG DENGAN ITU.

PIHAK YANG BERTANGGUNGJAWAB INI MAHU PERGADUHAN YANG LAMA KAMI PENDAM, MELETUP KEMBALI...

BAGI GURU PELATIH, PRAKTIKUM MERUPAKAN PEKARA YANG AMAT MENYERONOKAN, NAMUN KALAU SALAH PASANGAN BERPRAKTIKUM, AKAN MENJADI MIMPI NGERI, TAMBAH2 LAGI JIKA DIPASANGKAN DENGAN MUSUH DUNIA AKHIRAT KAU KAN, SEDIH TAK!!!!! APA KAMU INGAT ITU SEMUA BAHAN LAWAK, MENGERATKAN LAGI IKATAN PERMUSUHAN KAMI DENGAN MEMASANG KAN AKU DENGAN DIA DI SEKOLAH YG SAMA SELAMA SELAMA 4 BULAN D SEKOLAH YANG SAMA????

APA TUJUAN KALIAN SEMUA, UMUM MENGETAHUI PEPERANGAN YG KAMI CETUSKAN, BERIBU KALI ANDA DISUAPKAN DENGAN BERITA KEBENCIAN DIANTARA KAMI!!! TAKAN TAK PAHAM BAI!!!! DALAM KISAH INI KAMI SAMA2 DIANAIAYA, SUDAH TENTU "DIA" TAK MAHU NAK BERPRAKTIKUM SAMA SAYA, DAN SAYA SEJUTA GANDA TIDAK MAHU!!!

APAKAH MOTIF KAMU WAHAI PERANCANG PENEMPATAN PRAKTIKUM!!!

MAHU MELIHAT PERGADUHAN TERCETUS SEMULA???? MAHUKAN DRAMA BERPANJANGAN.

DALAM TEMPOH SAYA 1 KELAS DENGAN KAMU, SAYA CUBA BERTOLAK ANSUR DENGAN KAMU, CUBA UNTUK BLEND DENGAN GAYA KAMU, DAN CUBA UTK TIDAK BERSIKAP JAHAT SELALU,,, IM THE TYPED OF PERSON THAT SPOKE OUT MY MIND, MUNGKIN ORG CAKAP AKU LAZER, TAPI PERCAYALAH SAYA TIADA AGENDA DIBELAKANG TAKBIR SEPERTI KAMU SEMUA!!!!!!!

TAPI SYUKUR TUHAN ITU MAHA MENGETAHUI, MAHA BESAR DAN AGUNG, MAHA TAHU DAN MEMAKBULKAN DOA ORG TERANAIYA, SEMALAM SAYA TIDAK DAPAT TIDUR MEMIKIRKAN HAL INI, DAN PAGI INI, SAYA RASA SEMUA YG MAHU MENGUBAH TEMPAT PRAKTIKUM 90% DITOLAK OLEH PENSYARAH DI UNIT BERKENAAN,

DAN SAYA MERIS FABOULUS VOUGE DIVA TERUNGGUL( GIVE ME A BREAK TO VAIN 1 SECOND) HAHAHAHAHA... DAPAT JUGA MENUKAR PENEMPATAN SETELAH SEJAM JUGA BERBINCANG. MUNGKIN TUHAN LEMBUTKAN HATI PENSYARAH INI, DAN SYUKUR DIA PUN TAHU MASALAH SAYA.

FROM THE BOTTOM OF MY HEART, I LOVE U SIR, THANKS FOR UNDERSTANDING,

SYUKUR!!!!!!!!.... SEMOGA INSAN YANG BERHATI BUSUK, SEHODOH MUKA MEREKA INI, DIBALAS APABILA POSTING NANTI,, POSTING AJAAAAAA DONG DORG KE INDONESIAAAAAAAA,,, BIARIN KAMU MAKAN ANJING KOK DSANA!!!! LOH,,, MAKAN BANGSAMU SENDIRI YAH!!!! KERANA KAMU BIASA MAKAN SAUDARA SENDIRI JGA


SORRY FOR ALL THE READER, I TERPAKSA MENCARUT UTK MENENANGKAN HATI INI..

AKU TAKAN MAAFKAN DOSA KAMU, DAN PERCAYALAH, SUATU HARI NANTI, AKU AKAN BALAS DOSA KALIAN,, I WILL TAKE THE REVENGED SWORDS!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment